
Cihazlar ve Aksesuarlar
Falafel with beetroot hommus
Hazırlık 20 dk
Toplam 20 dk
10 portions
Malzemeler
Beetroot hommus
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 1-2 lemons)50 g
-
tahini1 tbsp
-
raw beetroot peeled and cut into quarters½ - 1
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin (optional)1 tsp
-
water1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground paprika for sprinkling1 pinch
Falafel
-
garlic clove1
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
spelt flour1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
96.8 kcal /
406.6 kJ
Protein
4.3 g
Yağ
4 g
Karbonhidrat
8.8 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
0.5 g
Sodyum
180.2 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Wholefood Cooking
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda