Pollock in Champagne Sauce

Pollock in Champagne Sauce

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

Basmati Rice
  • water
    1300 g
  • fine sea salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • olive oil
    30 g
  • basmati rice
    300 g
Pollock in Champagne Sauce
  • pollock fillets (approx. 150 g each)
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    4 pinches
  • shallots halved
    40 g
  • unsalted butter diced
    100 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    white sparkling wine, (e.g. Cava, Prosecco)
  • double cream
    3 Tbsp
  • egg yolks from medium eggs
    5

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1177.9 mg
Protein 71.2 g
Kalori 3449.7 kJ / 824.5 kcal
Yağ 36.8 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 15.4 g
Karbonhidrat 42.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...