Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 42.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1177.9 mg
Alternatif tarifler
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3sa
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2j
Sicilian Prawn Salad
40 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Steak au Poivre
20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min