
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pollock in Champagne Sauce
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
Basmati Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
olive oil30 g
-
basmati rice300 g
Pollock in Champagne Sauce
-
pollock fillets (approx. 150 g each)6
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
shallots halved40 g
-
unsalted butter diced100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water100 g
-
Champagne170 g
-
double cream3 Tbsp
-
egg yolks from medium eggs5
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
824.5 kcal /
3449.7 kJ
Protein
71.2 g
Yağ
36.8 g
Karbonhidrat
42.6 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
15.4 g
Sodyum
1177.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

140 Years: Celebrating with Bubbles
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda