Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Basmati Rice
- 1300 g water
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 30 g olive oil
- 300 g basmati rice
Pollock in Champagne Sauce
- 6 pollock fillets, (approx. 150 g each)
- 2 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 40 g shallots, halved
- 100 g unsalted butter, diced
- 1 fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 100 g water
-
170
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 3 Tbsp double cream
- 5 egg yolks, from medium eggs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3449.7 kJ / 824.5 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 42.6 g
- Yağ
- 36.8 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 1177.9 mg
Alternatif tarifler
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Brak ocen
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 Std. 10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 Std. 15 Min
Hornazo
Brak ocen
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min