Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, quartered
- 400 g lamb shoulder, preferably bone-in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 spicy sausages (e.g. merguez) (isteğe bağlı)
- 400 g courgettes, sliced (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g tinned chick peas, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
veya 1 - 2 tsp chilli paste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 11.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1j
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Curried Prawns with Rice
1j
Panna Cotta
6h 15 min
Middle eastern stuffed chicken
2 godz. 25 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 Std. 15 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 menit
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45 Min