Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3682 kJ / 879 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1hod. 10min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1hod. 30min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Potato and Vegetable Purée
40min
Oat and Cashew Pasties
2 Std. 30 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Chicken and Cauliflower Curry
45min