Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3682 kJ / 879 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 72 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1h 35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Vegetable stock paste
50min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Venison and Potato Goulash
50min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Lemon cake
2 Std.
Rice with Duck
1 Std. 5 Min