Uyumlu sürümler
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g Seville orange marmalade
- 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g port
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- ½ tsp sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1u. 50min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min