Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2221 kJ / 528 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 14.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Prawn Saganaki
35min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min