![Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f67cf2d43936898d7626b613d0f095a0/Derivates/640a3064bd60c24b28deabd548d2893c910e13c6.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Marinated Peppers
55 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 godz. 15 min
Leftover Poultry Pho
2 Std. 15 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Hake and Prawn Burger
15 min