Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g red onions, quartered
- 60 g port
- 20 g caster sugar
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g fresh parsley, cut in pieces
- 10 g fresh chives, finely sliced
- 30 g Greek yoghurt
- 250 g salmon fillet, fresh, skinless
- 5 sprigs fresh thyme
- ¼ fennel bulb
- 250 g water
- 5 g coarse salt flakes
- 2 tsp rapeseed oil, for frying
- 200 g sourdough bread, sliced, (approx. 8 slices)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1653.9 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 843.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Değerlendirme yok
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Tuna Niçoise Toasts
3h
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1h 20min