Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs

4.8 38 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • stale bread broken in pieces
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    4 sprigs
  • parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    150 g
  • fine sea salt plus extra for seasoning
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning
    ¼ tsp
  • pancetta finely diced
    50 g
  • unsalted butter at room temperature
    20 g
  • scallops large, coral removed
    8
  • oil
    2 Tbsp
  • freshly squeezed lemon juice for serving
  • fresh thyme leaves chopped, for garnishing

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 556.6 mg
Protein 8.9 g
Kalori 970.7 kJ / 232 kcal
Yağ 16.7 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 5.4 g
Karbonhidrat 12.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...