Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 556.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Béarnaise Sauce
20min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Aïoli
5min
Salsa Verde
10 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min