
Cihazlar ve Aksesuarlar
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
232 kcal /
970.7 kJ
Protein
8.9 g
Yağ
16.7 g
Karbonhidrat
12.6 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Sodyum
556.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Family Favourites
16 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda