Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g stale bread, broken in pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g parsnips, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 50 g pancetta, finely diced
- 20 g unsalted butter, at room temperature
- 8 scallops, large, coral removed
- 2 Tbsp oil
- lemon juice, freshly squeezed, for serving
- fresh thyme leaves, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 978.6 kJ / 233.9 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 16.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 556.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Risotto
30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Asparagus Risotto
45min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Prawn Cocktail
15min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min