
Uyumlu sürümler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
veya 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 456 kcal / 1911 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Yağ
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1sa 40 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 dk
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 dk
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1sa 20 dk
Prawn Saganaki
35 dk
Seafood Risotto with Chorizo
1sa 5 dk
Seafood Risotto
40 dk
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 dk
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 dk