Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 290.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lime and coconut mini bundts
Değerlendirme yok
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Quince tart
1h 10min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min