Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 290.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 Std.
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Falafel
25h 30min
Filo spinach slice
55 min
Israeli couscous salad
1 Std.
Asparagus and saffron risotto
35 min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min