Uyumlu sürümler
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 420.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Keine Bewertungen
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2u. 20min
Nacho Gratin
1 Std.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2u. 20min