![Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6) Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e1da334a7af5038ce592e30767a92af9/Derivates/ab52a016cc0f50e35ccf6b6f88c3b0ea4261b870.jpg)
Uyumlu sürümler
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 36.9 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 420.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Pasta alla Nerano
40 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.