Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 656.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot salad
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Değerlendirme yok
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min