Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Alternatif tarifler
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Sumac-spiced Houmous
5 menit
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Vegan Rainbow Salad (TM6)
25 min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 min
Celeriac Remoulade (TM6)
Değerlendirme yok
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min