Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp coriander seeds
- 1 tsp cumin seeds
- 30 g vegetable oil
- 150 g onions, quartered
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 tsp paprika
- 1 tsp ground ginger
- ¼ tsp ground turmeric
- 350 g rhubarb, cut in pieces (1 cm)
- 150 g chana dal (yellow dried split peas)
- 700 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g brown sugar
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 40 g plain yoghurt, for serving
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 39.9 g
- Yağ
- 10.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Sambhar
1 godz. 5 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chana Masala
45min
Coconut Dhal
20 Min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min