Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g celery stalks
- 150 g white cabbage, thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
- 120 g carrot
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g tomato passata
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp sugar
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 800 g water
- 80 g dried ditalini pasta
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, finely sliced
- bread, toasted, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55 min
Danish Split Pea Soup
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min