Italian Ditalini Vegetable Soup

Italian Ditalini Vegetable Soup

4.5 17 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
6 portions

Malzemeler

  • celery stalks
    120 g
  • white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder
    150 g
  • carrot
    120 g
  • Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato passata
    150 g
  • dried oregano
    1 Tbsp
  • sugar
    1 tsp
  • fine sea salt to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • chilli powder (isteğe bağlı) to taste
    ½ - 1 tsp
  • water
    800 g
  • dried ditalini pasta
    80 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
    1 Tbsp
  • fresh parsley leaves finely sliced
    1 Tbsp
  • bread toasted, for serving

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 233 kcal / 975 kJ
Protein 10 g
Yağ 12 g
Karbonhidrat 23 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 4 g
Sodyum 427 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...