
Uyumlu sürümler
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill leaves only
- 5 g fresh parsley leaves only
- 5 g fresh coriander leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley leaves only
- 220 g raw beetroot peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 370 kcal / 1549 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 25 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Lif
- 4.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Sodyum
- 1394 mg