Uyumlu sürümler
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1394 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut Prawn Soup
45 Min
Pomegranate and Mint Marinade
5 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Butter Board with Spinach Pesto
10 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Asian Chopped Salad
20 min