Uyumlu sürümler
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Herb Crème Fraîche
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 5 g fresh dill, leaves only
- 5 g fresh parsley, leaves only
- 5 g fresh coriander, leaves only
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Rosti
- 10 g fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 220 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 120 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 3 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp olive oil
- 200 g smoked salmon
- 1 lemon, cut in wedges, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1549 kJ / 370 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1394 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Salsa Verde
10min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min