Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 2 Tbsp olive oil
- 600 g water
- 550 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (3-4 cm)
- 12 prunes, pitted (approx. 120 g)
- 8 dried figs, halved if large (approx. 120 g) (isteğe bağlı)
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground pepper, or to taste
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 250 g couscous
- 100 g raisins
- 60 g honey, or to taste
- 50 g blanched almonds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3358 kJ / 803 kcal
- Protein
- 50.4 g
- Karbonhidrat
- 87.6 g
- Yağ
- 27.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Prawn Xacuti
1 Std. 20 Min
Kedgeree
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Chicken Tagine
25 Min