Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.2 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions

Malzemeler

  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water to soak
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    260 g
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • pecorino cheese grated
    50 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 362.5 kcal / 1517.5 kJ
Protein 13.5 g
Yağ 10 g
Karbonhidrat 49.8 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 3.3 g
Sodyum 141 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...