Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 141 mg
Alternatif tarifler
Blended mixed vegetable soup
45min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Banana bread (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Creamy vegetable rice
25 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min