Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 141 mg
Alternatif tarifler
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 Std. 30 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
Mushroom and kale risotto
55min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 Min