Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
TM6 TM5

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

2.3 ( 3 değerlendirme )

Malzemeler

  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water, boiling to soak
  • 255 g rice, brown "low GI" (see Tip)
  • water, warm to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g oyster mushroom, fresh thinly sliced
  • 200 g fresh brown mushrooms thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp vegetable stock paste salt free (see Tip)
  • 3 sprigs thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
  • black pepper, ground to season, to taste
  • 1 teaspoon lemon juice to serve
  • 60 g pecorino grated

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
397.2 kcal / 1661.8 kJ
Protein
12.9 g
Yağ
10 g
Karbonhidrat
66.1 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
3.6 g
Sodyum
249.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler