Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g cebola
- 40 g azeite
- 500 g carne de vaca s/ osso p/ guisar
- 100 g bolbo de aipo s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g pastinaca s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g batata s/ casca, cortado em pedaços
- 100 g cenoura s/ casca, cortado em pedaços
- 900 g água
- 10 g mel
-
1
c. chá cheia de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 1 ½ c. chá de curcuma em pó
- 1 ½ c. chá de paprika fumada
- 1 folha de louro
- ½ - 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 150 g cevada perolada
- Pão quente q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1950.3 kJ / 466.1 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 17.2 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 756.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moussaka
1h 10min
Biryani de borrego
1h 20 phút
Jambalaya com chouriço, camarão e manga
3ωρ.
Farofa de castanhas portuguesas
35 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 phút
Filé de peixe com molho de camarão
1h 5min
Jardineira de carne
50 Min
Moqueca de camarão
20min
Curry indiano de legumes
50 Min
Salada Picada
10 Min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1h 10min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min