Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 150 g green apple, unpeeled, quartered and cored (see tip)
- 150 g celery stalks
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Dressing
- 20 g fresh dill, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g plain yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Alternatif tarifler
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Beetroot salad
10min
Nut Bread
1h 20min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Stracciatella Soup
30min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10min
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Değerlendirme yok
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Apple Tart (TM6)
1h
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 Std. 5 Min