Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

4.1 42 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 35 dk
6 slices

Malzemeler

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • shallots halved
    30 g
  • garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled
    5
  • extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
    20 g
  • polenta
    130 g
  • water
    630 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper plus 2 pinches
    ¼ tsp
  • medium egg
    1
  • asparagus woody ends removed, thick stalks halved
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Sodyum 880 mg
Protein 11 g
Kalori 1222 kJ / 294 kcal
Yağ 20 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 17 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...