Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 880 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mini Vegetable Frittatas
35 Min