Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 880 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Kale Meat(less) Balls
30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Spinach and Cheese Strata
9 Std. 45 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min