Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 880 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Asparagus Risotto
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Scandinavian Rye Bread
27h
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min.
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h