Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spinach Dumplings
- 200 g frozen spinach, thawed, drained and chopped (2 cm)
- 70 g onion, quartered
- 5 stalks fresh parsley, leaves only
- 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 130 g milk
- 250 g white bread, slightly stale, cubed
- 150 g mozzarella, cubed (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
Tomato Ragout
- 100 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- olive oil, or to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 10 g tomato purée
- 1 tsp caster sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper
- 3 fresh basil leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h