Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 117.3 g
- Doymuş Yağ
- 67.9 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 6216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Hornazo
Değerlendirme yok
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1sa 20 dk
Béarnaise Sauce
20min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45min
Onion Soup
1sa
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 Std. 15 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1ωρ. 45 λεπτ.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 dk
Smoked Mackerel Pâté
55min