![Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/786e95a4147a90ee72c68c531ecf9ca8/Derivates/e08786a4f1eca9639047c4adef2760dc84ece732.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermented Red Cabbage
- 10 g coarse salt flakes
- 300 g red cabbage
- 200 g red wine
- 100 g sherry vinegar
- 1 pinch sumac
- 2 black peppercorns
- ¼ piece star anise
- 1 clove
- 1 dried bay leaf
Celeriac Purée
- 260 g celeriac, peeled, diced
- 130 g whole milk
- 130 g double cream
- 5 g fine sea salt
Roasted Duck Breast
- 3300 g water
- 150 g fine sea salt
- 2 duck breasts, skin on (approx. 200 g each, trimmed of excess fat)
Finalisation
- 70 g beetroot juice
- 10 g cornflour
- 10 g water
- 60 g unsalted butter, diced, cold
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7665.1 kJ / 1832 kcal
- Protein
- 82.9 g
- Karbonhidrat
- 78.7 g
- Yağ
- 117.3 g
- Doymuş Yağ
- 67.9 g
- Lif
- 12.2 g
- Sodyum
- 6216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Smoked salmon mousse
5 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min