Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 698.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Pickled Red Onions
1h 50min
Limoncello
192h 30min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Stracciatella Soup
30 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1sa 55 dk
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 Min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Frozen Negroni
3h 15min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min