Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction

4.9 15 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    30 g
  • wine
    125 g
  • water
    250 g
  • chicken stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fine sea salt plus 4 pinches
    ¾ tsp
  • duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
    4
  • ground black pepper plus ¼ tsp
    4 pinches
  • unsalted butter diced
    40 g
  • parsnips cut in pieces (3 cm)
    400 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 453 kcal / 1895.3 kJ
Protein 34.7 g
Yağ 23 g
Karbonhidrat 21.2 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 8.5 g
Sodyum 698.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...