Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g shallots, halved
- 30 g olive oil
- 125 g wine
- 250 g water
-
½
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
veya ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¾ tsp fine sea salt, plus 4 pinches
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches ground black pepper, plus ¼ tsp
- 40 g unsalted butter, diced
- 400 g parsnips, cut in pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1895.3 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 21.2 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 698.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1j 20 menit
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Maple and Spice Glazed Ham
2 godz. 20 min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 menit
Cullen Skink
45 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1j 25 menit
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min