Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
70 mg
Protein
3 g
Kalori
1112 kJ /
266 kcal
Yağ
8 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
46 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Welcome to the World of Sous-vide
13 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 dk
Courgette & Ginger Marmalade
40 dk
Easy and Quick Vegetable Pickles
Değerlendirme yok
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1sa 10 dk
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 dk
Caramel Sauce
1sa 30 dk
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16sa
Slow-cooked Pears in Red Wine
5sa
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1sa 35 dk
Prawn Cocktail
15 dk
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2sa 15 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk