Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

5.0 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • plums halved, pitted
    500 g
  • ground cinnamon
    1 Tbsp
  • ruby port
    50 g
  • sugar cubes
    12
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream for serving
    chantilly cream, for serving

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 70 mg
Protein 3 g
Kalori 1112 kJ / 266 kcal
Yağ 8 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 46 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...