Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
TM5 TM6

Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup

4.5 (60 değerlendirme)

Malzemeler

  • 600 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 150 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 700 - 800 g water, depending on desired consistency
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 150 g blanched hazelnuts
  • 100 g soy cream
  • 3 Tbsp truffle oil

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1514 kJ / 366 kcal
Protein
7 g
Karbonhidrat
12 g
Yağ
31 g
Doymuş Yağ
3 g
Sodyum
531 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler