Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chilli Oil
- 200 g olive oil
- 1 Tbsp dried chilli flakes
-
2
dried red chillies, whole
veya 2 fresh red chillies, long, ends removed
Bean Purée
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 40 g olive oil
- 30 g lemon juice
- 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (isteğe bağlı)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp smoked paprika, to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Assembly
- 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
- 1 baguette, thinly sliced and toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 535 kJ / 127 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut Creamed Kale
20 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Pomegranate and Mint Marinade
5min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h