Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1475 kJ / 352 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 669 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Bibimbap Burrito
45 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1j 30 menit
Seafood Stew with Rice
30 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1j
Pasta alla Nerano
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1j 30 menit
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min