Cihazlar ve Aksesuarlar
Tavuklu Pilav
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 porsiyon
Malzemeler
-
Osmancık pirinci150 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ½ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş330 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)25 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş25 g
-
karabiber1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
2085.9 mg
Protein
30.4 g
Kalori
2720.7 kJ /
650.3 kcal
Yağ
32.4 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
10.8 g
Karbonhidrat
61.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Peynirli Omlet
15 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Keine Bewertungen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min