Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Mantar
20min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 menit
Dana Stroganoff
1h
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Tavuklu Pilav
1j 10 menit
Şeftali Kompostosu
3小时 30 分钟
Haşlanmış Makarna
25min
Yasemin Pirinci Pilavı
35min