Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Börek
1h 10 min
Haşlanmış Makarna
25 min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Sotelenmiş Mantar
20min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10 min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1 Std. 15 Min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.