Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Haşlanmış Makarna
25 min
Şeker Şurubu
Değerlendirme yok
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1 godz. 15 min
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50 min
Buharda pişmiş kabak
35 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Damla Sakızlı Muhallebi
2ωρ. 20 λεπτ.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2ωρ. 20 λεπτ.