Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g sıvı yağ
veya 20 g zeytinyağı -
1
diş sarımsak
veya 20 g kahverengi soğan -
250
g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
veya 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küpler halinde kesilmiş (3 cm), kağıt havlu ile kurulanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 167 mg
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25min
Sotelenmiş Mantar
20 min
Dana Stroganoff
1h
Haşlanmış Makarna
25min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Etli Fajita
40 min.
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 min.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min.
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min