Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Dana Etli Bolonez
45 min
Basmati Pilavı
1 godz.
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Şeker Şurubu
Değerlendirme yok
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Mercimek Çorbası
35min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min