Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Basmati Pilavı
1 godz.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 Min
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Yulaf Sütü
25 Min
Enerji Veren Smoothie
10min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min