Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g baldo pirinç, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 6029 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 238 g
- Yağ
- 42 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1u. 10min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Çilekli Yulaf Lapası
20min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Haşlanmış Pirinç
25min
Doğranmış sarımsak
Değerlendirme yok
Vanilyalı Dondurma
14h 20 min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Basmati Pilavı
1h