
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
baldo pirinç yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Kalori
1440 kcal /
6029 kJ
Protein
20 g
Yağ
42 g
Karbonhidrat
238 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Basmati Pilavı
1sa
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Değerlendirme yok
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Buharda pişmiş kabak
35 dk
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 dk
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Parmesan Peynirli Risotto
30 dk
Zeytinli Köfteli Spaghetti
40 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Arpa Şehriye Pilavı
1sa
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk