Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1 godz.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Buğday Salatası
35 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Kuru Patlıcan Dolması
1hod. 30min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min