Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 mnt
Orman Kebabı
1h
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Ratatuy
40min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Mercimek Çorbası
35min