Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 diş sarımsak
- 125 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g tereyağı, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 30 g domates salçası
- 20 g biber salçası
- 20 g zeytinyağı
- 200 g pilavlık bulgur, yıkanmış (yıkanmamış hali 200 g), süzülmüş
- 350 g su
- ½ tk tuz
- 1 - 2 tutam toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1125.3 kJ / 269 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 39.8 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Pirinç salatası
1 godz.
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Buğday Salatası
35 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Orman Kebabı
1 godz.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Haşlanmış Pirinç
25min