Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş brokoli
20 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 Min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Buharda pişmiş bezelye
20 dk
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş kabak
35min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Tavuklu Pilav
1h 10min
Buharda pişmiş ıspanak
15 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min