Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 min
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Muzlu Puding
15 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Buharda pişmiş kabak
35min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min