Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk göğsü, derili ya da derisiz, kemikli ya da kemiksiz
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 605 kJ / 145 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 0.1 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35 Min
Haşlanmış Makarna
25min
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Buğday Salatası
35 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Lor Peynirli Pankek
35 Min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 Min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min