
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1507.3 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 59.5 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1 godz. 10 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Basmati Pilavı
1h
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 min
Midyeli Penne
1h 5 min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 min
Bearnez Soslu Bonfile
Ninguna valoración
Yasemin Pirinci Pilavı
35 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 min
Buharda pişmiş biber
25 min
Haşlanmış Pirinç
25 min
Arpa Şehriye Pilavı
1h