Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1507.3 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 59.5 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1u. 10min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Haşlanmış Yumurta
20 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Haşlanmış Makarna
25 min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Mango Eşliğinde Antep Fıstıklı Cheesecake
2u. 30min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Keine Bewertungen
Basmati Pilavı
1 Std.
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Arpa Şehriye Pilavı
1 Std.