Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5 g
Kalori
1507.3 kJ /
360 kcal
Yağ
10.5 g
Karbonhidrat
59.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1sa 5 dk
Basmati Pilavı
1sa
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Kuzu Gerdan Yahni
1sa 45 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk
Arpa Şehriye Pilavı
1sa