Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5 g
Kalori
1507.3 kJ /
360 kcal
Yağ
10.5 g
Karbonhidrat
59.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1sa
Basmati Pilavı
1sa
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Çırpılmış Yumurta
10 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Haşlanmış Makarna
25 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Tavuklu Pilav
1sa 10 dk
Salçalı Bulgur Pilavı
40 dk