Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g su, oda sıcaklığında
- 2 ½ tk tuz
- 300 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş
- 45 - 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1507.3 kJ / 360 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 59.5 g
- Yağ
- 10.5 g
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
No ratings
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Arpa Şehriye Pilavı
1h
Buğday Salatası
35min
Haşlanmış Pirinç
25min
Basmati Pilavı
1h