Cihazlar ve Aksesuarlar
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
5 g
Kalori
1507.3 kJ /
360 kcal
Yağ
10.5 g
Karbonhidrat
59.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2 Std. 20 Min
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1 Std.
Basmati Pilavı
1 Std.
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1 Std.
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Çırpılmış Yumurta
10 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Haşlanmış Makarna
25 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min