Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 godz. 5 min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Çikolatalı Pastacı Kreması
15 Min
Domates Soslu Spagetti
55 Min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min