Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35 dk
Midyeli Penne
1 Std. 5 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10 Std. 30 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Etli Fajita
40 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1sa 30 dk
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 Min