Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
TM6

Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce

4.2 ( 5 değerlendirme )

Malzemeler

  • 12 scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)
  • 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 30 g lemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
    veya 1 tsp ascorbic acid powder
  • water cold, for cooling
  • ice cubes for cooling
  • 2 ½ Tbsp unsalted butter
  • 50 g dry white wine
  • 3 garlic cloves halved
  • 2 pinches grated lemon zest
  • 1 tsp honey
  • 3 sprigs fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing
  • 1 pinch sea salt flakes for garnishing
  • 1 lemon cut in 4 wedges

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
276 kcal / 1153 kJ
Protein
10 g
Yağ
22 g
Karbonhidrat
8 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
10 g
Sodyum
370 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler