Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 370 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 Std. 45 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Değerlendirme yok
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Pickle (Achcharu)
48h 30min
Bloody Mary
10min
Duck and Pork Terrine
52hod.
American Style Blue Cheese Dressing
5min