Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
veya 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1153 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 370 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1sa 5 dk
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1sa 20 dk
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min