![Béarnaise Sauce Béarnaise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a72727e3-c25d-4b32-b641-1674b70b3378/Derivates/5fc1a526-dc09-4421-9d66-d7c79f5c5004.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 160.9 g
- Doymuş Yağ
- 97.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béarnaise sauce
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Peppercorn Sauce
30 min
Beurre Blanc
20min
Chicken Liver Parfait
2h 40 min
Smoked Mackerel Pâté
55min