Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only, reserving stems, to taste
- 80 g shallots, halved
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, diced
- 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 6529.8 kJ / 1560.7 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 160.9 g
- Doymuş Yağ
- 97.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 1473 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peppercorn Sauce
30min
Béarnaise sauce
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48sa
Beurre Blanc
20min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min