Cihazlar ve Aksesuarlar
Steak au Poivre
Hazırlık 20 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
black peppercorns30 g
-
beef fillet steaks (approx. 150 g each)4
-
liquid beef stock60 g
-
brandy40 g
-
double cream60 g
-
unsalted butter diced50 g
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalori
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Yağ
71.4 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
30.7 g
Karbonhidrat
5.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Béarnaise Sauce
20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min