
Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
Hollandaise Sauce
-
water15 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter diced225 g
-
egg yolks from large eggs4
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
Salmon, Asparagus and Rice
-
coriander leaves30 g
-
lemon thin peelings of zest only1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
green asparagus340 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)450 g
-
lemon juice1 Tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
903 kcal /
3778 kJ
Protein
33 g
Yağ
58 g
Karbonhidrat
62 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
32 g
Sodyum
672 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Then. Now. Always.
50 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda