Kumara pie

Kumara pie

4.5 35 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
12 portions

Malzemeler

Rosemary crust
  • plain flour plus extra for dusting
    180 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
    120 g
  • water
    90 g
Kumara filling
  • walnuts
    40 g
  • water
    500 g
  • kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
    800 g
  • eschalots cut into halves
    2
  • garlic cloves peeled
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • milk
    120 g
  • eggs
    2
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • sea salt flakes (optional)
    2 pinches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 155.4 mg
Protein 5 g
Kalori 1102.7 kJ / 262.6 kcal
Yağ 17.2 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 9.6 g
Karbonhidrat 21.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...