Kumara pie
TM6 TM5 TM31

Kumara pie

4.5 ( 33 değerlendirme )

Malzemeler

Rosemary crust

  • 180 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g unsalted butter chilled, cut into pieces (1 cm)
  • 90 g water

Kumara filling

  • 40 g walnuts
  • 500 g water
  • 800 g kumara peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 2 eschalots cut into halves
  • 2 garlic cloves peeled
  • 80 g unsalted butter cut into pieces
  • 120 g milk
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 pinches sea salt flakes (optional)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
262.6 kcal / 1102.7 kJ
Protein
5 g
Yağ
17.2 g
Karbonhidrat
21.2 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
9.6 g
Sodyum
155.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler