Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto

Salada de batata nova e espargos com pesto de aneto

5.0 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 doses

Malzemeler

Descascar batata
  • batata nova c/ casca (ver dica)
    600 g
  • água
    600 g
Pesto de aneto
  • cebola roxa
    50 g
  • queijo parmesão
    60 g
  • pinhão
    50 g
  • azeite
    60 g
  • aneto, fresco
    25 - 30 g
  • alcaparras em conserva
    20 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    10 g
  • iogurte grego
    150 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
Salada de batata nova e espargos
  • água
    1300 g
  • ovos
    5
  • espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
    400 g
  • pepino (isteğe bağlı) cortado em fatias (2 mm aprox.)
    150 g
  • Aneto só as folhas q.b. p/ guarnecer
  • Pinhão (isteğe bağlı) torrado p/ guarnecer

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 595.8 mg
Protein 22.9 g
Kalori 2209.2 kJ / 528 kcal
Yağ 32.8 g
Lif 6.4 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 39.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...