![Vegan Aubergine Rolls Vegan Aubergine Rolls](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e0a454f71907ea591563a4a4750cd3a3/Derivates/180f745e9f112b19c6ab19f3aa9e4b8e04534490.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegan Cheese
- 200 g blanched almonds
- 500 g water, lukewarm
- 30 g freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)
- 1 tsp cumin seeds
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp garlic powder
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinches paprika
- 3 tsp agar-agar
- 200 g filtered water
- olive oil, for greasing
Aubergine
- 600 g aubergines, sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)
- 2 Tbsp olive oil, for brushing
Carrot Cream
- 30 g shallot, halved
- 30 g olive oil
- 300 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled - 1 tsp curry powder (isteğe bağlı)
Assembly
- 100 g cherry tomatoes, quartered
- 10 fresh basil leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.7 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 29.6 g
- Yağ
- 41.1 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.5 g
- Sodyum
- 293.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Tofu stew
30 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 min
Satay Tofu Kebabs
1h 5 min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min
Almond and Seed Crackers
45min
Raw Asian Salad
10 min