Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Patatas Bravas with Aioli
1 Std. 15 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1u.
BBQ Jackfruit Burritos
45min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Coconut and Spinach Dahl
50min