Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli and Apple Salad
5min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Raw Asian Salad
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Mexican Quinoa Salad
30 min