![Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f85e860b2d94baf2b6e549be553771d/Derivates/4456f545c631cc1db11ae13b242e24247be73736.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried chickpeas
- water, for soaking
- 300 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 150 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g breadcrumbs
- 1 Tbsp tahini
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 30 g blanched almonds
- 15 g red wine vinegar
- 1 tsp sugar
- 60 g fresh mint leaves, roughly chopped
- 300 g cherry tomatoes, halved
- 70 g pomegranate seeds
- 6 pitta breads, for serving (see tip)
- houmous, for serving (see tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2474.6 kJ / 591.5 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 12.4 g
- Sodyum
- 1318.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Coconut and Spinach Dahl
50min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12h 20min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Mushroom Wellington
2h 20min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Rich Tomato Sauce
30min
Satay Tofu Kebabs
1hod. 5min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min