Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
veya 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Bibimbap burrito
45 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Korean Beef Bowl
1h
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Tomato and Feta Pasta
50min