Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
- 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
- 60 g mirin
- 100 g maple syrup, pure
- 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.
Salmon with Broccoli and Rice
- 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 1000 g water
-
340
g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
veya 340 g sugar snap peas - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 green onion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shrimp Orzo with Peas
30min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Apple Tart (TM6)
1h
Tex-Mex Bowl
50 min
Garlic mushrooms
20min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min