Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
veya 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1499.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1j
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Buddha Bowl with Chicken
1j
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min