
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets cut into pieces (1½ in.)
veya 12 oz sugar snap peas cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds toasted, to garnish (isteğe bağlı)
- 1 scallion thinly sliced, to garnish (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 665.2 kcal / 2783 kJ
- Protein
- 39.5 g
- Yağ
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 74.1 g
- Lif
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Sodyum
- 1499.6 mg