
Cihazlar ve Aksesuarlar
Seafood Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
fresh parsley cut in pieces25 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil25 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)400 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
liquid vegetable stock hot600 g
-
dried bay leaf1
-
saffron1 pinch
-
ground cayenne pepper (optional)1 pinch
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
frozen mixed seafood (e.g. prawns, clams, mussels, squid), defrosted500 g
-
unsalted butter diced (1 cm)70 g
-
lemon freshly squeezed juice only½
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
473.9 kcal /
1982.8 kJ
Protein
16.7 g
Yağ
15.3 g
Karbonhidrat
60.6 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Sodyum
296.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda

Simple Ideas
201 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda