Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 20 g olive oil
-
60
g onions, quartered
veya shallots, quartered - 300 g fresh mushrooms
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 60 g water, hot
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1715.6 kJ / 410 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Karbonhidrat
- 55.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 389.2 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Asparagus Risotto
45 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h