Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g asparagus
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.5 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 521.4 mg
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Creamy Courgette Soup
25 menit
Salmon and Fennel Risotto
25 menit
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30min
Fennel Risotto
35min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min