Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g asparagus
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.5 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 521.4 mg
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h