Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 150 g fennel bulb, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 100 g white wine
- 700 g water
-
1
fish stock cube (for 0.5 l)
veya 1 heaped tsp fish stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp grated lemon zest
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh dill, chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mushroom Risotto
30min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Seafood Risotto
40min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Asparagus Risotto
45min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Pea and Mint Risotto
40min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min